Få et tandpastasmil i dag - Lyse og venlige lokaler - Kort ventetid - Klinisk tandlæge - Fornuftige priser​

​Paradentosebehandling - få behandling her

På klinikken kan vi hjælpe dig med behandling af paradentose. Vi har udført paradentosebehandling mange gange, hvorfor vi har stor erfaring på området. Vi tilbyder dig moderne løsninger, som giver den bedst mulige behandling. Du kan derfor gå herfra igen med et resultat, som du vil blive rigtig glad for. Vi ligger i nærheden af Gentofte, Lyngby og Jægersborg, hvorfor du med fordel kan tage kontakt til os.

​Moderne teknik ved paradentosebehandling

​Paradentose, også kendt som tandkødsbetændelse, kan ramme os alle sammen, hvis ikke vi børster vores tænder grundigt hver dag, både morgen og aften.  

Paradentose er en lidt mere alvorlig form for tandkødsbetændelse, da denne har spredt sig til de lidt dybereliggende væv nede omkring ens tandrod. Dette fører til et varigt tab af tandens rodhindefibre, og i sidste ende er det med til at nedbryde knoglen. Det et er derfor yderst vigtigt, at du får foretaget en paradentosebehandling hurtigst muligt, hvis du kan mærke en konstant smerte i din mund.

På klinikken anvender vi Fotosan, hvilket er et middel, som ved hjælp af lysbehandling bekæmper infektionen mere præcist. Den anvendes direkte i infektionen, og er den nyeste form for teknik omkring paradentosebehandlinger. Samtidig giver denne meget bedre resultater end førhen, hvor teknikken var anderledes. Derfor anvender vi Fotosan ved alle vores paradentosebehandlinger, uanset om det er et relativ let eller et mere alvorligt og kraftigt angreb.

Kom ind til os

​Har du ondt i tænderne, så kan dette måske skyldes tandkødsbetændelse. Derfor bør du straks søge kontakt til os på telefon 39 65 62 30 eller e-mail info@randi-dahl.dk, og så hjælper vi dig ved at udføre en paradentosebehandling.

Tandlæge Randi Dahl
Jægersborg Allé 209, 2820 Gentofte

​Tandlæge Randi Dahl

Åbningstider​

  • Mandag​: 8 - 16
  • Tirsdag​: 8 - 18
  • Onsdag: 8 - 16
  • Torsdag: 8 - 16
  • Fredag: 8 - 12