Få et tandpastasmil i dag - Lyse og venlige lokaler - Kort ventetid - Klinisk tandlæge - Fornuftige priser​

​Rodbehandling kan behandles hos os

​Hos Tandlæge Randi Dahl hjælper vi dig med en rodbehandling, hvis du har brug for dette som løsning på et cariesangreb, som har ramt helt ind til nerven i tanden. Vi har stor erfaring med rodbehandlinger, hvorfor du kan vide dig sikker på, at vi løser problemet med det samme, og at indgrebet foretages professionelt. Bor du i områder nær Gentofte, Lyngby eller Jægersborg, er du mere end velkommen til at komme ind forbi, hvis du har problemer med en tand.

Vi styrker dine tænder med en rodbehandling

​Vi har mange års erfaring som praktiserende tandlæge, og derfor er rodbehandling en stor del af vores hverdag. Med en rodbehandling sørger vi for, at du ikke har flere smerter. Vi udfører alle vores behandlinger grundigt, og med så få gener og smerter for dig som muligt.

Med vores behandlinger anvender vi en ny teknisk løsning, hvilket giver os mulighed for at tilbyde dig endnu bedre rodbehandlinger. Her anvender vi elektronisk måling, som finder nerverne i rodnettet hurtigt og effektivt. Dette hjælper med at gøre selve rodbehandlingen mere smidig.

Som stolt tandlægeklinik hjælper vi dig med en professionel rodbehandling, uanset kompleksiteten af denne, og du kan vide dig sikker på en sund og rask tand efterfølgende.

Hør nærmere

​Vil du gerne vide mere om, hvorvidt en rodbehandling er nødvendig for dig, hvad prisen er på denne, samt hvornår den næste ledige tid er? Så kontakt os på telefon 39 65 62 30 eller send os en e-mail på info@randi-dahl.dk og hør nærmere.

Tandlæge Randi Dahl
Jægersborg Allé 209, 2820 Gentofte

​Tandlæge Randi Dahl

Åbningstider​

  • Mandag​: 8 - 16
  • Tirsdag​: 8 - 18
  • Onsdag: 8 - 16
  • Torsdag: 8 - 16
  • Fredag: 8 - 12