Få et tandpastasmil i dag - Lyse og venlige lokaler - Kort ventetid - Klinisk tandlæge - Fornuftige priser​

​Tandblegning giver dig pænere tænder

​Går du med tanker om at blege dine tænder? Så kan vi hjælpe dig. Vi har som praktiserende tandlægeklinik stor erfaring med tandblegning. Vi kan derfor hjælpe dig med at få pænere, hvide tænder og et smukkere smil. Bor du i områder nær Gentofte, Lyngby eller Jægersborg, så er vi din lokale tandlæge, og vi kan hjælpe dig med tandblegning.

Blegning af tænder for dig som drømmer om et tandpastasmil

​Mange forbinder tandblegning med noget, som kun de rigeste i Hollywood kan få foretaget, men dette er ikke sandt. På klinikken har vi stor erfaring inden for området, og vi har hjulpet mange af vores kunder med blegning af tænder gennem årenes løb. Ofte vælger man at få foretaget en tandblegning, fordi ens tænder er blevet misfarvet med tiden, og dette kan være til stor gene for en – og sådan skal det bestemt ikke være.

Misfarvning er ikke noget, som man kan forhindre, hvilket gør det svært at komme udenom. Det kan skyldes alt fra farvestoffer i mad og drikkevarer til forskellige former for medicin. Derved er blegning af tænder muligheden, hvis du ønsker at få dine tænder hvide igen. Misfarvning af ens tænder kan også skyldes en død nerve i tanden, en defekt emaljestruktur som følge af en arvelig sygdom eller alderdom.

Uanset årsagen til misfarvninger, så kan dette behandles med en tandblegning, hvor vi bleger dine tænder op igen, så de får en flot hvid farve. Behandlingen kan foretages på mange måder, og derfor anbefaler vi, at du kun får foretaget denne efter samråd med en tandlæge eller tandplejer.

Book tid til en tandblegning

Kunne du tænke dig at vide mere omkring tandblegning? Ring til os i dag på telefon 39 65 62 30 eller send os en e-mail på info@randi-dahl.dk. Vi kan fortælle dig meget mere om behandlingen og dine muligheder. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tandlæge Randi Dahl
Jægersborg Allé 209, 2820 Gentofte

​Tandlæge Randi Dahl

Åbningstider​

  • Mandag​: 8 - 16
  • Tirsdag​: 8 - 18
  • Onsdag: 8 - 16
  • Torsdag: 8 - 16
  • Fredag: 8 - 12