Få et tandpastasmil i dag - Lyse og venlige lokaler - Kort ventetid - Klinisk tandlæge - Fornuftige priser​

​Tandimplantat i alle former

​Tandimplantater er en af de mange løsninger, vi kan tilbyde dig. Vi er en erfaren tandklinik, og vi har udført disse behandlinger igennem mange år. Derfor kan du stole på, at resultatet af dit tandimplantat er i højeste kvalitet og til en rimelig pris. Bor du i Gentofte, Lyngby, Jægersborg eller omegn, så er vi din lokale tandlæge.

Få et tandimplantat af høj kvalitet

​Vi kan tilbyde dig veludførte og specialtilpassede implantater af høj kvalitet, og sørger naturligvis for, at disse holder i mange år. Vores netværk er stort, og vi indgår derfor i et tæt samarbejde med dygtige kiruger, som udfører selve processen med dit tandimplantat.

Vi har stor erfaring med alle tekniske dele omkring fremstillingen af tandimplantater og har på klinikken udstyret til, i samarbejde med vores erfaring og teknik, at skabe veltilpassede og smukke tandimplantater; disse både ligner og føles som naturlige tænder.

Derfor skal du blot henvende dig til os, og så hjælper vi dig igennem hele processen med dit tandimplantat. Du er garanteret en hurtig proces, hvor der vil blive taget godt hånd om dig, og du kan vide dig sikker på en høj kvalitet.

Et tandimplantat er ofte en dyr behandling, men vi tilbyder vores behandling til en god pris. Samtidig har du mulighed for alle rabatter, som Sygeforsikring ”Danmark” tilbyder, hvis du er medlem af Danmark.

Få den rette hjælp

​Har du brug for et tandimplantat, så kan vi være dig behjælpelig. Vi har stor erfaring på området og har et samarbejde med en kirurg af højeste kvalitet. Ring og hør nærmere på telefon 39 65 62 30 eller send en e-mail til info@randi-dahl.dk.

Tandlæge Randi Dahl
Jægersborg Allé 209, 2820 Gentofte

​Tandlæge Randi Dahl

Åbningstider​

  • Mandag​: 8 - 16
  • Tirsdag​: 8 - 18
  • Onsdag: 8 - 16
  • Torsdag: 8 - 16
  • Fredag: 8 - 12